Lidt ændringer på serverne

Som de fleste nok har bemærket er der nu en tidsgrænse på 20 sekunder på at vælge våben skin – det er for at forhindre at spillet går i stå fordi der står spillere.

Det er dog nu lavet sådan at er du alene på serveren forsvinder tidsgrænsen, dvs. du får lov at prøve alle de våben skins du vil uden at skulle vente på at runden slutter indtil en anden spiller joiner.

Derudover kan det nævnes at bannes du af tk manager er tiden nu sat til 1 time fremfor 24 timer – det skulle stadig være nok til at folk der joiner for at griefe ikke kan genere spillet særligt meget.Dog skal det siges at observeres der ‘gengangere’ i sourcebans vil en admin være behjælpelig med at give overtræderne en længere tænkepause.

Deathmatch serveren er lavet om til en default deathmatch server – Grundet en teknisk begrænsning er det ikke muligt at vælge kniv via !knife på denne server, men du kan stadig vælge våbenskins.

Leave a Reply