Automatiske demo optagelser er aktiveret igen

De automatiske demooptagelser er aktiveret igen, oversigten over demoer kan ses i Main Menu til venstre under Download demos

 

Det skal understreges at det fortrinsvis er tiltænkt som en service til folk der har oplevet noget interessant i en kamp, men måske ikke lige fik optaget en demo selv.

 

Bruges det som bevismateriale i en klage over en anden bruger skal du

 

1) Selv finde demofilen i oversigten

2) Informere admin om på hvilket tidspunkt i demo’en det du vil klage over finder sted, samt hvilken spiller der skal kigges på.

 

Under normale omstændigheder vil en demo blive uploadet umiddelbart efter et map bliver afsluttet – en gang imellem sker dog at den ikke bliver uploadet, hvis dette sker er der lavet et system der samler alle de demo’er op der ikke er blevet uploadet korrekt og uploader dem om natten(For at undgå unødig belastning af serveren i prime time)

Der kører iøvrigt også et forsøg med at optage demoerne i 128tick (de gamle var 32-tick) De vil dog fylde noget mere i 128-tick end 32-tick, så tiden må vise om det er muligt stadig at gemme 7 dage, eller om det skal sættes ned – dog vil demoer i 128-tick give et langt mere rigtigt billede af hvordan tingene foregik på serveren.

 

Leave a Reply