Ban for aimbot?

Home Forums Uber1337.dk Ban Appeals Ban for aimbot?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #745
  Smupoty
  Participant

  Hvad øh bliver man virkelig bannet for brug af auto shotgun?
  Har nu spillet hos jer mandag og onsdag og er nu bannet for aimbot men jeg forstår ikke lige hvorfor ??

  #749
  Clearance
  Participant

  Dit aim snapper til folk. Har en demo hvor det sker flere gange samt 5 frames hvor du præcist følger en person men kæmper imod dit aimbot og får skudt ved siden af.

  #757
  Smupoty
  Participant

  Er det en joke ?
  Der er ikke på noget tidspunkt i den demo hvor jeg bliver bannet at mit aim ryster snapper til noget som helst det behøver jeg ikke engang at se demoen for at vide.

  det med de 5 frames sry to say men det er rent tilfældigt hvis det var wh vil jeg nok sige at den person der snyder har en ekstrem, langsom reaktion hvis han ved hvor spillerne er.
  Der er mange tidspunkter det kunne se fishy ud hvis du køre normal speed men sidder du den ned på 50% og kigger efter kan du 3 gange se enten en fod en arm eller andet hvor efter jeg stopper op og venter mange af de andre gange stepper folk sigter lader tager nade’s og så er det altså ikke svært at ligge 2 og 2 sammen.
  Men hvis du tror jeg snyder må jeg nok sige at jeg er glad for at jeg er blevet bannet nu for ellers ville du konstant side og glo på mig.
  Der har været en anden admin inde for noget tid siden og kigge han siger også at der ikke er noget det er kun dig der tror jeg snyder. -.-‘

  #782
  Smupoty
  Participant

  Hallo er der nogen hjemme i det her forum ?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.