Den seneste CS:GO update

Den seneste CS:GO update har medført nogle foranstaltninger der medfører nogle ret betragtelige ændringer på serverne:

 

!knife og !ws er slået fra.

 

For 5 måneder siden tog CS:GO holdet den beslutning at blackliste plugins der giver adgang til skins og våben der ikke er i dit inventory.

Det betød at de nu havde mulighed for at banne servere der kørte med de plugins.

Da håndhævningen af det mildt sagt var mangelfuld og nem at omgå, valgte uber1337.dk at fortsætte med de ovenstående plugins.

Desværre for os var CS:GO holdet opmærksomme på problemet, og i de kommende patches blev der arbejdet på at løse det:

 

Første skridt var at implementere Game Server Login Token systemet, dvs. at hver server skal have en unik nøgle der er bundet op til en steam account for at fungere.

Dette medfører at et serverban ikke længere er IP baseret, men er baseret på denne token, og i forlængelse af denne på den steam konto der har genereret token til den pågældende server, dvs. man kan ikke bare generere en ny da steam accounten også er banned fra at lave game servere.

 

 

Næste skridt kom med den seneste patch, det er nu muligt for spillere at rapportere servere for at køre disse blacklistede plugins, dvs. hvis én eller anden får ondt i røven over at vi kører blacklistede plugins, så kan han bare rapportere serveren, hvorefter at valve vil undersøge om den rent faktisk kører de føromtalte plugins og herefte banne den så ingen kan forbinde til den.

Det er ikke svært at forestille sig at en person der har brugt en masse penge på en dyrt indkøbt kniv kunne blive lidt tosset over at alle rendte rundt med den selv samme kniv inde på serveren.

Eller for at tage et andet eksempel: en eller anden rager uklar med andre spillere eller en admin og ‘straffer’ dem ved at rapportere serveren.

 

Det er derfor blevet besluttet at fjerne disse plugins, da det simpelthen er blevet for risikabelt at køre med dem.

Hvis den officielle holdning til disse plugins ændrer sig, eller man på anden vis kan køre med dem uden risiko, så vil de naturligvis komme tilbage, men det er desværre noget der er lange udsigter til.

Leave a Reply